مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 فروردین 1397 ساعت 12:052018-04-17اقتصادي

هشدار روسای جمهور سابق اروگوئه و اکوادور درباره روند "ویرانگر" جهانی سازی


روسای جمهور سابق دو کشور اکوادور و اروگوئه هشدار دادند روند فعلی جهانی سازی صرفا باعث افزایش درد و رنج مردم و دامن زدن به نابرابری اقتصادی شده و حتی آن را می توان تهدیدی برای موجودیت بشریت دانست.

- هشدار روسای جمهور سابق اروگوئه و اکوادور درباره روند "ویرانگر" جهانی سازی روسای جمهور سابق دو کشور اکوادور و اروگوئه هشدار دادند روند فعلی جهانی سازی صرفا باعث افزایش درد و رنج مردم و دامن زدن به نابرابری اقتصادی شده و حتی آن را می توان تهدیدی برای موجودیت بشریت دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری آرتی، رافائل کوره آ، رییس جمهور سابق اکوادور و خوزه موخیکا، رییس جمهور سابق اروگوئه درباره اینکه چطور باید آسیب های جهانی سازی را کاهش داد تا بیشتر به نفع بشریت باشد تا شرکت های ثروتمند، با یکدیگر بحث کردند.

موخیکا که از سال 2010 تا 2015 رییس جمهور اروگوئه بوده لقب "فقیرترین رییس جمهور جهان" را دارد چراکه در دوره ریاست جمهوری خود تاکید داشت که در خانه روستایی همسرش زندگی می کند و با یک فولکس واگن بیتل قدیمی به سر کار برود.

او در دوران جوانی یکی از فعالان حامی فقرا بوده و در جنگ های چریکی شرکت می کرد و در دوران حکومت خونتای نظامی 13 سال در زندان هایی با شرایط ناگوار محبوس بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار روسای جمهور سابق اروگوئه و اکوادور درباره روند "ویرانگر" جهانی سازی

هشدار روسای جمهور سابق اروگوئه و اکوادور درباره روند "ویرانگر" جهانی سازی